En Nesiri brži od pištaljke, Gudelj i drugovi mukom do boda protiv Valjekana!

Autor: Ivan Cvetković
subota 07.10.2023.
23:08
Izvor: Sportske.net

Uzbudljiva završnica meča u Sevilji.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti


Fudbaleri Sevilje remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Raja Valjekana rezultatom 2:2 u devetom kolu španske Primere.

Mogli su gosti iz Valjekasa i do čitavog plena, ali je Jusef En Nesiri bukvalno u poslednjem napadu na utakmici doneo izjednačenje ekipi iz Andaluzije.

Igrao se 21. minut kada se Oskar Valentin posle odbitka lopte našao na pravom mestu u pravo vreme i sproveo je pravo u mrežu.

Pet minuta kasnije, sevnula je kontra Raja kada je De Tomas poslao sjajnu loptu Alvaru Garsiji koji je "bocnuo" Nilanda i efektno završio akciju.

Mučila se Sevilja do kraja poluvremena, Mendilibar je na pauzi izvršio dve izmene i to je dalo rezultata jer je domaćin smanjio zaostatak u 50. minutu golom Đibrila Soua.

Usledila je velika terenska inicijativa Sevilje koja je neuspešno napadala gol Raja, jednu priliku propustio je i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj kada je glavom posle kornera loptu poslao tik pored stative.

Kada se činilo da će gosti odneti čitav plen, dogodio se Jusuf En Nesiri koji je iskoristio centaršut Rakitića i glavom postigao izjednačujući gol u poslednjem napadu na utakmici.

Sevilja je večeras osvojila osmi bod i našla se na 13. poziciji španske Primere, dok je Rajo sedmi sa 13.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke