Englezi merkaju Sautgejtove zamenike? Nisu uspeli u Čelsiju, a hoće na klupi Engleske?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.07.2024.
21:28
Izvor: Sportske.net

Lista je tu...

EPA/Olivier Matthys
EPA/Olivier Matthys

Povezane vesti

Geret Sautgejt po svemu sudeći nije siguran na klupi Engleske i pored toga što je stigao do finala EP, ali je izgubio i kao pre tri godine od Italije.

Englezi su besni zbog loše igre, tvrde da se ekipa provlačila jer je bila na lakšoj strani kostura i da je to glavni razlog dobrih rezultata, koji maskiraju suštinu problema.

Dejli mejl je sada otkrio da postoji lista potencijalnih zamenika umesto Sautgejta, a to su - Maurisio Poketino, Grejem Poter i Edi Hau!

Prva dvojica su bez posla i to od kako su napustila Čelsi. Poter prošlog proleća, a Poketino letos, nakon jedne neuspešne sezone. Edi Hau predvodi Njukasl i moguće da bi teško mogao da odbije selektorsku poziciju. 

Poter je najbolji posao u karijeri radio u Brajtonu, a Poketino u Totenhemu, te poseduje ogromno iskustvo u radu u Engleskoj. Međutim, nikada nije bio selektor, baš kao i nijedan od pomenute trojice.

Između redova se pominju i legende poput Frenka Lamparda i Stivena Džerarda, ali nisu u prvom redu kandidata. 

Sautgejt bi uskoro trebalo da se sastane sa čelnicima Saveza, ali kako stoje stvari, deluje da mu se prvi put klupa ozbiljnije drma. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke