Englezi ocenili - Ko nije dobio prelaznu ocenu, a ko je oduševio u derbiju?

Autor: Sportske Net
petak 03.12.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljive ocene.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted juče je u derbiju Premijer lige pobedio Arsenal 3:2 na "Old trafordu" posle fantastičnog preokreta u režiji Kristijana Ronalda. 

Britanski specijalizovani portal "Squawka" izneo je ocene igrača, a evo ko je zadovoljio očekivanja, a ko je podbacio. 

De Hea 4, Dalo 7, Lindelof 7, Megvajer 8, Teljes 6, Mektominej 6, Fred 8, Bruno 7, Sančo 7, Rašford 7, Ronaldo 8

Najmanju ocenu i verovatno najveći pad doživeo je David de Hea. Pao je kao da je upucan kada je Fred stao na njega, dozvoljavajući Arsenalu da postigne gol, zameraju mu ocenjivači. Takođe omogućio je Odegardov laki udarac da sklizne u zadnji deo mreže za 2:2. De Hea je u dosadašnjem toku sezone pružio neveovatne partije i proglašen je za igrača meseca novembra u Mančesteru, ali sinoć nije bila njegova noć.

Megvajer, Fred i Ronaldo dobili su najviše ocene. 

Kapiten Junajteda je zaista bio bolji od prethodnih izdanja, nije se, kao što to obično biva, tražio po terenu, tumarajući bez ikakvog cilja. Gurao je ekipu i dobijao duele sa protivnicima. 

Ronaldo je Ronaldo. Postigao je dva gola u preokretu "đavola" i verovatno je suviše bilo šta pisati na ovu temu. Iako ga dobar deo utakmice nije bilo, iskoristio je šanse koje je dobio na najbolji način.

Fred. Od ludaka do junaka. Počeo je utakmicu kao da nikada nije kročio na fudbalsko igralište, izgledajući kao da je odlučan da poništi svu dobru volju koju je stekao u utakmici Čelsija i zamalo to uradio kada je faulirao Davida de Heu, dozvolivši Arsenalu da postigne gol. 

Potom je počeo preokret.Izveo sjajnu spretnu asistenciju za izjednačenje i gol Bruna Fernandeša. Ali je opet sve uprskao kada je izgubio Odegarda, koji je postigao gol. 

Međutim, ponovo se ispravio penalom koji je iznudio za pobedu. Kasnije je sprečio Bukaja Saku da postigne gotovo siguran gol za izjednačenje. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke