Englezi - Od najboljih do najgorih navijača!

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.04.2021.
22:30
Izvor: Sportske.net

"Trend" rasizma ne prestaje.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mržnja se neverovatno širi putem društvenih mreža. 

Veliko je razočaranje kada posle gubitka bodova svog tima odete odmah na Tviter, Fejsbuk, Instagram ili šta i onda im pokažete "ko je gazda". 

Najviše stradaju tamnoputi igrači, nebitno da li ste fudbaler Mančester junajteda ili Šefilda - rasizam vas neće zaobići. Videli smo da je Svonsi odlučio da prekine sa aktivnostima na svom nalogu u narednih nedelju dana, još neki klubovi i igrači su se odlučili na isto. 

Danas smo imali veliki derbi u Londonu, Junajted je preokrenuo protiv Totenhema i slavio sa 2:1. 

"Pevci" su se ovim porazom dodatno udaljili od top četiri, već sada niko ne vidi Murinjove momke u top četiri. 

Odigrano je 31 utakmica u prvenstvu, matematičke šanse postoje, ali bolje šanse od "pevaca" za top četiri imaju i Vest Hem i Čelsi. Totenhem će imati šansu da se okiti trofejem, čeka ih finalni susret sa Mančester sitijem u Karabao kupu. Vratimo se rasizmu, nažalost. 

Hjong-Min Son je ljubimac svih navijača. Južnokorejanac je dao gol večeras, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Po kraju meča je dao i dirljiv intervju, vidi se da je i njemu jasno da šanse Totenhema gotove ne postoje za Ligom šampiona a to bi izvesno donelo i odlaske bitnih igrača.

A onda samo nekoliko minuta posle intervjua, klub Totenhem se oglašava i stavlja u odbranu Sona. Zbog rasizma! Uvrede najniže prirode nisu zaobišle ni igrača poput Sona.

Englezi stidite se!



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke