Englezi otkrili šta je Salah rekao Klopu: "Posle sedam godina!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.04.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Navikli smo na Špance da angažuju čitače sa usana, ali sada su se zainteresovali i Englezi...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Remi protiv Vest Hema uprkos vođstvu Liverpulu je dodatno otežao trku za titulu prvaka Engleske koja je sada prilično dalek cilj, ali detalj iz 80. minuta mogao bi ostaviti i dublje posledice.

Sporan detalj prilikom ulaska Mohameda Salaha u igru privukao je veliku pažnju javnosti na Ostrvu, pa se već danima spekuliše šta je Egipćanin zapravo rekao Jirgenu Klopu u prilično ljutitom tonu.

Engleski mediji pitali su stručnjaka za čitanje sa usana kako bi otkrili Salahove reči u situaciji kada je sve počelo posle načina rukovanja sa Klopom kojim Nemac nije bio oduševljen.

"Ne mogu ništa da uradim sada, ništa. Hoću, dobiću crveni karton. Posle sedam godina, posle sedam godina u klubu, posle sedam godina!", nervozno je ponavljao Salah dok ga Darvin Nunjez nije smirio.

Krilni napadač je odgovorio novinarima da će "biti vatre ako bude govorio", dok je Klop smirivao situaciju istakavši da je ona za njega "završena".

Liverpulu su ostale još tri utakmice do kraja sezone sa Totenhemom, Aston Vilom i Vulverhemptonom, a trenutno ima pet bodova manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal, odnosno četiri u odnosu na Mančester siti koji ima i utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke