Englezi veličaju Matića, kako pronaći novog? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2022.
22:31
Izvor: Sportske.net

Sjajni Nemanja Matić.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Nemanja Matić je odigrao veoma dobru utakmicu danas protiv Totenhema u pobedi svog tima od 3:2, imao je pas koji je oduševio mnoge kada je pronašao Džejdona Sanča, nakon čega je usledio gol Kristijana Ronalda. 

Srpski reprezentativac je još jednom dokazao da je teško pronaći boljeg zadnjeg veznog u Premijer ligi u poslednjih desetak godina, podsetio je na one dane kada je briljirao u dresu Čelsija kada je osvajao i titule prvaka. 

Nakon meča svi su bili oduševljeni igrom igrača na sredini terena, a čini se, posebno našim Nemanjom. 

Pogledajte neke tvitove, bilo ih je gomila. 

"Sviđa mi se Pogba - Matić - Fred sredina terena. "Čoveče, kako bih želeo 25-godišnjeg Nemanju Matića u timu." "Razlika koju Matić donosi je ta što je kognitivno bolji od Freda i Mektomineja u toj ulozi. Čita kretnju i opasnost bolje od ostalih, što mu daje vrednost koju drugi nemaju. Moramo to naglasiti kada budemo tragali za njegovom zamenom." "Pogba, Fred i Matić danas." "Vizija Nemanje Matića je fantastična. Šteta što ne može da igra redovno. Pokazuje razliku zadnjeg veznog koji može da se nađe ispred poslednje četvorke i koji šalje ovakve pasove. Moramo naći nekog kao što je on na leto u prelaznom roku." "Apsolutno neverovatan rezultat danas. Tri zaslužena boda, veoma, veoma važna pobeda. Govorim ovo stalno, ali utakmice se dobijaju i gube na sredini terena. Uloga zadnjeg veznog je tako krucijalna i falila nam je, a Matić je danas odradio dobar posao."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak