Enrike opčino Parižane, pa se sprema ponuda koju neće odbiti

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 09.09.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Španac pred potpisom.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen pripremio je novi ugovor za trenera Luisa Enrikea, javalja Fabricio Romano.

Španski strateg je za sada impresionirao rukovodstvo kluba na čelu sa prvim čovekom Naserom Al Kelaifijem i žele da on bude ključ dugoročnog projekta. S obzirom na to da se stvari odvijaju poprilično dobro u Pari Sen Žermenu koji pomalo promenio svoju transfer strategiju, oni ne žele mnogo da čekaju imajući u vidu da mu ugovor sa klubom ističe na kraju sezone.

Koliko mu veruju, govori i činjenica da su odsutali od Viktora Osimena koji je bio označen kao najveća meta i predvodnik napada posle odlaska Kilijana Embapea. Luis Enrike ih je uverio da se Nigerijac ne uklapa u njegov sistem igre i da nije tip napadača kojeg želi u timu, pa je tako zadržao ideju sa Rendalom Kolo Muanijem, povređenim Gonsalom Ramošem, Markom Asensijom i drugima.

Luis Enrike je Pari Sen Žermen preuzeo leta 2023. godine nedugo pošto je završio svoju misiju u španskoj reprezentaciji. Retkost u Parizu je ostanak trenera na duže staze budući da su mnoge glave padale zbog velikih imena u svlačionici, ali Luis Enrike će sada lakše moći da "hendluje" situaciju, a to mu je uspevalo i dok je Kilijan Embape boravio u "gradu svetlosti".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke