Erera: ''Želimo da odložimo šampionsko slavlje Lestera''

Autor: Beta Beta
petak 29.04.2016.
15:16
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester junajteda Ander Erera rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici želi da odloži šampionsko slavlje Lestera, kako bi ostala u trci za osvajanje četvrtog mesta u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Lestera igraju u nedelju protiv Mančester junajteda na Old Trafordu, i ako pobede osvojiće prvu šampionsku titulu u klupskoj istoriji. Lesteru je za titulu dovoljno da osvoji tri boda u poslednja tri kola.

Mančester junajted je peti na tabeli sa 59 bodova i ima pet manje, ali i utakmicu manje od Arsenala na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Takodje i trećeplasirani Mančester siti, kao i Arsenal, ima 64 bodova.

Erera je rekao da on i saigrači nisu raspoloženi da gledaju šampionsko slavlje Lestera na Old Trafordu.

"Mi mislimo na naš klub, još smo u trci. Moramo da budemo medju prve četiri ekipe, to je veoma važno. Igramo protiv Lestera, dobre ekipe koja igra fantastično. Ali, ne želimo da gledamo kako oni osvajaju titulu na Old Trafordu. Lester zaslužuje da osvoji titulu, ali nadam se da će to uraditi na svom terenu. Mi smo Mančester junajted i moramo da pobedimo kako bismo igrali u Ligi šampiona naredne sezone"
, rekao je Erera za Skaj Sports.

Dodao je da očekuje dobru utakmicu u nedelju.

"Lester može da osvoji titulu u nedelju, ali to nije naša stvar. Naš posao je Mančester junajted, moramo da se borimo do kraja i to ćemo da uradimo. Lester će morati da odigra veoma dobro, pošto smo mi u dobroj formi", rekao je Erera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 30.04.2016
12:18

Играо сам на Лестер тикет (3.90 била квота), не дао вам Бог да победите Лестер сутра!

avatar
Стефан Б.
Saturday, 30.04.2016
16:28

Eee navijaču!

avatar
Dragan Andric
Saturday, 30.04.2016
11:04

ovaj mali baskijac me potseca na jednog starog asa velikog neskensa ako dobija sansu redovno bice boli nadam se

avatar
Steph22
Friday, 29.04.2016
17:53

Volio bih da Lester osvoji titulu, ali ne Old Trafordu. Erera mora da igra, a ne smotani Kerik. Najbolje bi bilo da igraju zajedno Snajderlin i Erera, ali siguran sam da ce LVG staviti Kerika i Felainija.

avatar
äxwell
Friday, 29.04.2016
17:30

Da se ova tekma igrala pre 2 sedmice Lester bi ovo lagano dobio. Al MU je u poslednje vrjeme,iznenadjujuce, digao formu i ovaj put imaju sanse za pobjedu..Svakako cemo svi biti uz Lester sem naravno navijaca MU i Totenhema..

avatar
The KING(guapo)
Friday, 29.04.2016
16:37

Lester treba samo X da odigra u Nedelji ako nije u mogucnosti da pobedi,Celzi ce u Ponedeljak da obavi preostalo.

avatar
Danilo Mitrovic
Friday, 29.04.2016
22:23

Naravno,Čelzi će izgubiti kao i uvek...

avatar
Андер Ерера
Friday, 29.04.2016
15:43

Junajted mora u nedelju savladati Lester inače šanse za top 4 se smanjuju drastično. Bio bih zadovoljan i bodom jer Lester time ne bi još obezbijedio titulu koju im želim ali ne na Old Trafordu da je slave.