Eriksen se vratio na teren!

Autor: Sportske Net
četvrtak 02.12.2021.
16:14
Izvor: Sportske.net

Počeo je samostalno da trenira.

 EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Kristijan Eriksen se vratio fudbalu. On trenira na terenima Odense Boldkluba, svog kluba iz mladih dana u kome je kao dečak proveo tri godine. 

Budućnost danskog fudbalera je prilično neizvesna, međutim ono što je poznato jeste da je Eriksen u kontaktu sa čelnicima Intera čiji je formalno član.

„Eriksen nam se javio isada samostalno trenira. Za njega je ovo prirodno okruženje jer je ovde trenirao i kao dete, a živi veoma blizu. Veoma smo srećni što smo mogli da mu pomognemo i da mu pružimo mesto gde će trenirati“, rekao je portparol Odensea za "Rojters".

Direktor kluba Mihael Hemingsen rekao je da Eriksenova odluka da dođe u svoj staru klub sasvim logična.

"Kristijan je sa nama i svi smo ponosni na to. On je tu, trenira koliko misli da treba kako bi poboljšao svoje fizičko stanje. Ta njegova odluka da dođe kod nas je sasvim normalna. U našem klubu je trenirao kao dečak, živi tu iza ugla prirodno je da nam se pridruži, a svima nama je velika čast da budmeo na terenu zajedno sa njim", rekao je direktor kluba. 

Zbog ugrađenog defibrilatora Danac nema dozvolu da igra u Italiji, pa je njegova budućnost pod veliki znakom pitanja, a povazivan je sa Holandijom budući da fudbaler imaju medicinsko odobrenje da igraju pod ovakvim zdravstvenim okolnostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke