Espanjol pogurao Vasiljevićevu Osasunu ka Segundi

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.02.2017.
13:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri katalonskog sastava slavili su na svom stadionu u okviru 24. kola španske Primere.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Teško da če bivši fudbaler Partizana Petar Vasiljević uspeti da zadrži tim iz Pamplone u Primeri, kako su njegovi izabranici doživeli novi poraz.

Izgubili su od favorizovanog Espanjola sa 3:0 (1:0), poraz je mogao da bude i ubedljiviji kako je Osasuna od 27. minuta imala i igrača manje.

Poveli su domaći u 17. minutu preko Ekvadorca Felipea Kaiseda.

Bivši napadač Mančester sitija i moskovske Lokomotive je odlično skočio nakon cenatršuta Navara sa desne strane i glavom savladao golmana gostiju.

Samo 10 minuta kasnije, Ojer ruši Morena u svom kaznenom prostoru, a kako je bio zadnji igrač odbrane sudiji nije preostalo ništa drugo nego da mu pokaže put u svlačionicu.

Strelac prvog gola Kaisedo je preuzeo odgovornost, ali je bivši golman PSŽ-a i Sevilje Salvatore Sirigu sjajnom paradom uspeo da sačuva njegov šut sa kreča.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, a već u prvom minutu nastavka bivši igrač Atletiko Madrida i Šalkea Hurado je povisio prednost Katalonaca.

Sjajno je sa nekih 20ak metara zahvatio loptu vezista Espanjola nakon jednog odbitka, Sirigu od gužve u svom kaznenom prostoru nije lepo mogao da vidi loptu, te je ona odsela u njegovoj mreži.

Konačan rezultat je postavio Moreno, u drugom minutu sudijske nadoknade.

Espanjol je sada osmi sa 35 bodova, dok je Osasuna zakucana za dno tabele sa samo 10 osvojenih bodova i jednom pobedom iz 24 odigrana susreta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke