ESPN ocenio Mitrovića: ''Konačno spreman za PL! Firmino najgori!''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.08.2022.
19:40
Izvor: Sportske.net

Brojne pohvale na račun našeg reprezentativca i u inostranim medijima.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Jedan od najkonkretnijih po tom pitanju je ESPN koji je Mitroviću dao najvišu ocenu od svih igrača, dobio je devetku i naravno, proglašen za najboljeg igrača utakmice između Fulama i Liverpula (2:2).

''Aleksandar Mitrović, koji je prošle sezone postigao 43 gola u Čempionšipu, pokazao je da će sa 27 godina konačno biti spreman za Premijer ligu. Nakon što je postigao prvi gol, iznudio je i realizovao jedanaesterac, čime je doprineo da domaći osvoje bod.

Liverpul se oslonio i na starosedeoce, ali i na nove igrače, jer je novajlija Darvin Nunjez doneo prvo izjednačenje, Mohamed Salah drugo - i asistirali su jedan drugome kod golova'', piše ESPN.

ESPN-ove ocene igrača

Fulam: Rodak 7, Tete 8, Adarabiodžo 7, Rim 8, Robinson 7, Harison Rid 8, Žoao Palinja 7, Dekordova-Rid 7, Andreas Pereira 8, Kebano 8, Mitrović 9.

Zamene: Solomon 6, Kerni 6, Dafi 6.

Liverpul: Alison 6, Aleksander-Arnold 6, Matip 6, Van Dajk 6, Robertson 7, Henderson 6, Fabinjo 6, Tijago 6, Salah 7, Roberto Firmino 5, Luis Dijaz 6.

Zamene: Harvi Eliot 7, Nunjez 8, Džejms Milner 6, Fabio Karvaljo 6.

Najbolji i najgori akteri, po oceni ESPN-a

''NAJBOLJI: Aleksandar Mitrović -- Može li to konačno da uradi u Premijer ligi? Na osnovu ovoga što je danas pokazao, apsolutno. Odličan udarac glavom za prvi gol, a učinio je da Virgil van Dijk izgleda uobičajeno da bi izborio penal za drugi gol.

NAJGORI: Roberto Firmino -- Njegovo mesto u Liverpulu je pod pretnjom Nunjeza i malo šta je od Brazilca ovde nagovestilo da treba da ga zadrži. Liverpul je bio mnogo opasniji kada je izašao pre isteka prvih sat vremena''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke