Euforija na Kamp Nou, Laportin zagrljaj Mesiju i važna poruka Kumanu

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 17.03.2021.
19:20
Izvor: Sportske.net

Predsednik se obratio na promociji.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

U toku je promocija novog predsednika Barselone Đoana Laporte, a prilikom dolaska na stadion i obraćanja prisutnima srdačno se pozdravio sa zvezdom tima Lionelom Mesijem.

Argentinskom asu, koji je sredinom pretprošle decenije debitovao za katalonski klub upravo u Laportinoj eri, ugovor ističe na kraju sezone i jedan od najvećih poslova novog predsednika je zadržavanje Mesija.

U prilog tome veliku pažnju je privukao zagrljaj Laporte sa Mesijem, koji bar simbolično može da znači nagoveštaj dobrog epiloga.

Sa tim u vezi, Laporta je poručio okupljenima da ima izuzetno dobar odnos sa svim igračima zahvalivši se svima koji su mu dali podršku na izborima pre desetak dana.

"Veliki je izazov pred nama i pristupićemo mu sa najvećom odgovornošću. Vratićemo staru slavu Barseloni. Upoznati ste kako sam radio kao predsednik u prošlom mandatu. Finansijska situacija u klubu nije sjajna. Moramo da uložimo veliki napor i da radimo mnogo, što će biti naš prioritet. Daćemo sve da se vratimo na vrh", poručio je Laporta.

Dodao je da klub ima snage da donese važne odluke, ali da mora naći mudar način da ih sprovede u delo. 


A zatim je pružio veliku podršku neretko osporavanom treneru Ronaldu Kumanu, koji se ovog popodneva našao među prisutnima na stadionu.

"Ronalde, znaš da imaš moju punu podršku. Želimo da vratimo Barselonu i na mesto uspeha u Ligi šampiona, a jedna od najvažnijih stvari u mom mandatu biće da maksimalnu pažnju posvetimo La Masiji", rekao je Laporta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke