Euforija! Ovo je Romin plan za "Skudeto"!

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.09.2021.
08:24
Izvor: Sportske.net

Kako samo apetiti rastu posle dobrog starta!

 EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Posle hiljaditog meča i pobede, Murinjo je tema u Italiji. Roma je dobila sve tri utakmice, a slike kako Portugalac trči na tribinu da proslavi gol su obišle svet.

I zaista je malo potrebno Romanistima da poveruju u snove, već se priča o napadu na titulu. 

Ima li Roma realnu šansu?

Mnogi tvrde da će se videti protiv jačih timova, da su pobede nad Fiorentinom, Salernitanom i Sasuolom u poslednjem minutu dobar početak, ali da je rano govoriti o borbi za vrh. Sam Portugalac je smirio strasti rečima da su Inter, Juventus i Napoli bolji timovi od "Vučice", ali ga niko ne čuje.

Jednostavno, optimizam je na svakom koraku, potencira se da je Žoze uspeo da ujedini svlačionicu, da je već naterao igrače da veruju u "Skudeto" i da će to biti jedan od glavnih aduta Rome. Na to se nadovezuju analize da je pogođeno sa pojačanjima, u prvi plan se ističe Rui Patrisio koji je branio sjajno protiv Sasuola i držao tim u igri u odlučujućim trenucima.

Šta je plan Rome?

Ako šanse za titulu budu realne u prvom delu prvenstva, porodica Fridkin je obećala pojačanja. Teksašani će otvoriti kasu pre svega za Denisa Zakariju koga Murinjo silno želi, ofanzivni vezista Menhengladbaha će biti slobodan na leto, ali Roma želi da plati obeštećenje i uzme ga ispred rivala.

Uz to, verovatno će stići još jedan štoper kao i iskusniji napadač, koji će biti alternativa za Ejbrahama. Ono što kao i obično očekuje Murinjo je pomoć od svog agenta Mendeša, a sigurno da prvenstvo dobija na zanimljivosti zbog činjenice da je "Vučica" konkurentna. Sledeći meč je Liga konferencija, duel sa sofijskim CSKA, ali to malo koga zanima, iako je Roma jedan od favorita u takmičenju, važnije je gostovanje Veroni i meč tri dana kasnije u vanrednom kolu kada će na "Olimpiko" stići Udineze. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke