Euforija u Rimu, odbili Bejla, danas stiže drugi Srbin i to je tek početak!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 13.06.2022.
07:54
Izvor: Sportske.net

Murinjo napada mesto u Ligi šampiona!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Murinjo bi ove nedelje trebalo da dobije tri ili četiri fudbalera. Podsetimo mladi golman Svilar je potpisao, a danas na lekarske preglede stiže i Nemanja Matić koji će biti novo pojačanje "Vučice". Na njemu je insistirao Portugalac, koji želi pet ili šest igrača kako bi pojačao konkurenciju i borio se za Ligu šampiona.

Na meti su bek Lila, turski reprezentativac Zeki Čelik, kao i Solbaken iz Boda sa kojim je Roma igrala četiri puta ove sezone u Ligi Konferencija koju je na kraju osvojila.

Timu iz prestonice nuđen je i Garet Bejl, ali imaju druge planove, čitaj nemaju dovoljno novca za njegovu platu pa je Velšanin ipak bliži odlasku u Ameriku, tim pre što ni Totenhem nije raspoložen da ga angažuje. 

Što se napada tiče, Mendeš bi mogao da dovede Guedeša it Valensije, ali igrač gleda ka Vulvsima, odnosno Premijer Ligi. Mnogo zavisi od eventualne prodaje Zaniola, ako on napuni kasu, u obzir dolazi i Berardi iz Sasuola, a Roma bi mogla da iznenadi i na kraju uzme i Drisa Martensa kome je istekao ugovor sa Napolijem.

Što se današnjeg fudbalskom programa tiče, dobićemo pretposlednjeg putnika na šampionat sveta, večeras u Kataru igraju Australija i Peru, proverite kvote na AdmiralBet, mi verujemo da će Južnoamerikanci na kraju slaviti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke