Evo šta šampion čeka u prelaznom roku, Pirlo zna tim za Inter, ovo je njegov izbor!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.01.2021.
11:04
Izvor: Sportske.net

Juventus čeka šansu, prioritet napadač, ali u klubu mnogo više razmišljaju o derbiju u nedelju nego o "pijaci".

Povezane vesti

Juventus i dalje čeka napadača. Prema informacijama iz kluba, sve se svelo na to da li kupiti Šamaku iz Đenove koji je igrač Sasuola, on nije baš impresionirao sinoć, pa ga proslediti u Napoli u zamenu za Milika, ili se odlučiti za nekog od iskusnijih igrača poput Ljorentea ili u najboljoj varijanti Žirua.

Cilj je da se odmah nađe alternativa za Moratu, iskusan igrač koji će rasteretiti Španca koji igra sezonu karijere.

Završen je posao oko još jednog Amerikanca, Rejnoldsa, on će biti prosleđen Beneventu jer nema mesta za strance, a na leto će stići u Torino.

Nema nekih drugih informacija, Paratići se sinoć nakon pobede protiv Đenove zaklonio iza fraze "Iskoristićemo prilike koje se ukažu", ali se čini da nema nekih većih pretenzija i da glavna meta Lokateli ostaje u Sasuolu jer je preskup.

U klubu mnogo više razmišljaju o onome što sledi u nedelju, derbi sa Interom. Dobili su Milan na strani, ali je problem što su oslabljeni, pre svega neigranjem zaraženog De Lihta, nema ni Dibale, Kuadrada i Aleksa Sandra.

Šta će učiniti Pirlo?

Na sreću, MekKeni i Kjeza i pored lakših povreda zarađenih prošlog vikenda su spremni za najveći derbi italijanskog fudbala. Čini se da nema nikakvih dilema, Šćešnji se vraća na gol, Demiral i Bonući, uz Danila će činiti užu odbranu, petorica u sredini biće mladi Frabota i Kjeza na bokovima, Bentankur, MekKeni i Ramzi u sredini, i Morata i Ronaldo u napadu. Dakle, jedna ratnička ekipa, na klupi će ostati Rabio, Bernadeski, Kuluševski, očigledno da će se Juve odlučiti na tim koji će probati da se sudari sa Konteovim "mišićima" iz veznog reda i odseče Lautara i Lukakua.
Videćemo šta će biti, Juve bi u ovoj situaciji verovatno bio zadovoljan i bodom, ali Pirlo je već rekao da se neće braniti na "Meaci".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke