Evo zašto je otišao Kevin De Brujne

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 29.09.2015.
18:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Mančester sitija imao je razlog prelaska u taj klub. Ogroman.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kevin De Brujne je bio jedan od najtraženijih fudbalera ovog prelaznog roka, na kraju je bio i najskuplji igrač sa 54 miliona funti, za koliko je došao u Mančester siti iz VOlfsburga.

Bilo je ponuda i drugih timova, ali se on ipak odlučio za "Građane".

U Volfsburgu su pokušavali sve da učine ne bi li Kevin ostao u klubu, ali su na kraju morali da popuste pred finansijski moćnijim timom. O tome je pričao i predsednik kluba koji je izneo jednu zanimljivu činjenicu.

"Kada igrač ima ponudu ekipe koja mu nudi 4 puta veću platu, morate dobro da razmislite.

Kevin je dobio ponudu koja se možda dobija jednom u životu.
", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Tuesday, 29.09.2015
18:59

neka, neka, a ni Wolfsburgu nijesu 54M funti bas mrzne

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 29.09.2015
18:57

Ajde da ucimo azbuku, Ugovor veze igraca za klub da ga redovno isplacuje, Klub igraca veze ugovorom da ga isplacuje. Kad je klub nezadovoljan kaze svom igracu da ne racunaj na njega i da on moze da trazi novi klub, on moze ostati ali Niko mu ne garantuje da ce igrati. Zasto bi ostao jedan veliki igrac ako klub ne racuna na njega, njegovo neigranje ga tjera u propast. A sad da vidimo obratnu situaciju kad igrac ne zeli da ostane u klubu, Zamislite jednu firmu gdje radnik nije zadovoljan i hoce da predje u drugu firmu, igrac kad je nezadovoljan klub ga moze zadrzati ali sta klub dobija sa tim sto ga je zadrzao, imace igraca na plati ali nece moci da racuna na njega jer taj igrac je opasan po druge igrace kvari atmosferu u klubu,dolazi do podele igraca neki misle da se ne ponasa ne profesijonalno neki su da igra a neki igraci su da neigra, onda dolazi haos u klubu. Mi imamo slucajeve gdje igrac zeli da ode i ipak ostane, on ostane zato sto nije nasao drugi klub koji bi platio ostetu ili je ostao u klubu zato sto je doslo do novih pregovora i dogovora sa sadasnjim timom gdje igra.

avatar
Van Gal Konj
Tuesday, 29.09.2015
19:54