Evropa pita, sudije i Real, da li je u pitanju koalicija?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.02.2021.
11:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je svima dojadilo. Šta se zamera Realu?

 EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

U Italiji bura zbog suđena u sinoćnjoj utakmici između Atalante i Reala. Mediji se pitaju zbog čega sudije u Ligi šampiona uvek moraju da donesu odluku u korist Reala jer to kompromituje fudbal.

"Mislim da je ovo nepravda, da smo bili sa 11 igrača završilo bi se drugačije", tvrdi Gasperini.

On kaže da mora da bira reči, jer će ga UEFA kazniti.

"Ovo je samoubistvo, svake godine je isto, prvo su uništili fudbal sa penalima za svako dodir rukom, a sada imamo sudije koje nisu igrale fudbal. Oni ne znaju razliku između starta i faula", grmi trener "Boginje" čiji je tim posle 17 minuta ostao bez Rema Frojlera.

"Sad imaju i video snimak i opet greše. Klubovi kao što je Atalanta čekaju čitavu istoriju ovakve mečeve i onda nam neko sve upropasti".

Mediji u Italiji podsećaju da Real često ima pomoć, jasno, vratila su se sećanja na Majkla Olivera i penal protiv Juventusa na "Bernabeu", sudija nije svirao čist penal nad Ronaldom protiv Portoa, pa to daje jasno prostor za omiljene italijanske teorije zavere da su nemoćni i da skandinavski blok sudija upravlja decenijama u evro takmičenjima.

U Španiji ni reč, madridski mediji hvale Mendija koji je rešio u finišu, ali upozoravaju da nije gotovo da je Atalanta opasan tim. Katalonski mediji u prv plan ističu sudiju uz konstataciju da je skovao pobedu Reala i da to nije neočekivano.

Prenose se i reči Kapela koji je primetio da je sudija isključio bez razloga Švajcarca, odnosno da je bio žuti, a ne crveni karton. Uz to nekadašnji trener Reala i dalje tvrdi da Atalanta ima šansu i da 11 na 11 u Madridu može do pobede i prolaza, pogotovo ako prva postigne gol...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Thursday, 25.02.2021
14:06

Hahaha, bolje neka ne maštaju jer tek u revanšu neće igrati 11 na 11, a uz to će Real dobiti i bar jedan penal. 😂

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 25.02.2021
11:09

Sokiran sam za sta je dao crveni lik. A onda sam ocekivao reakciju VAR-a koja je izostala. Mora neki spanac da napravi rezultat u ovoj rundi.