FA donela odluku koja će razbesneti navijače Liverpula!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.10.2020.
15:29
Izvor: Beta

Ništa od kazne.

EPA-EFE/Peter Byrne
EPA-EFE/Peter Byrne

Povezane vesti

Golman Evertona Džordan Pikford neće biti naknadno kažnjen zbog oštrog starta nad fudbalerom Liverpula Virdžilom van Dajkom, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).

FA je utvrdio da je sudija taj incident video tokom derbija Mersisajda, kao i da je konsultovan i VAR.

Iako FA ima moć da interveniše i kada je ovakva situacija, to pravo koristi u izuzetno retkim okolnostima.

Van Dajk je povređen posle starta Pikforda, tokom utakmice (2:2), u subotu u Premijer ligi.

Posle pregleda ustanovljeno je da je Van Dajk pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, da će morati na operaciju i da ga čeka višemesečna pauza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fudbalfreak
Tuesday, 20.10.2020
20:28

Da se neko nije nadao u suprotno. Nista na sledecem derbiju negdje oko 90 tog neka neko krampon "slucajno" usmjeri ka glavi Pikforda. Ja se nadam da moze i to da se desi.

avatar
bosnapd
Tuesday, 20.10.2020
14:00

Zato sto je Englez.

avatar
LFC*19
Tuesday, 20.10.2020
12:59

Koga boli uvo hoce li oni kazniti golmana koju utakmicu kad je on odradio posao i momku zavrsio sezonu. ali ajde ako su vec to gledali, golman pikford se zaletio na igraca i nije dosao do lopte, loptu je promasio! Da je bar dosao do lopte pa da kazes da je start zustar ali na loptu, on promasuje loptu... evo sad kako god, ako ovo dopuste onda ce sami biti krivi kad se ovo ponovi i kad onda odluce da kazne nekoga.

avatar
Rio48
Tuesday, 20.10.2020
06:42

Englezi... da ovaj buzdovan nije jos uvek reprezentativni golman, ili jos gore - da je stranac, dobio bi minimum 5 meceva suspenzije.

avatar
_mladen_
Monday, 19.10.2020
21:36

Samo neka se štite sudije i englezi, prosečni mesari uništavaju vrhunske igrače i prolaze bez kazne. Nije mu ovo prvi put, koji golman onako startuje, čovek kao da nema ruke, a golman je

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 19.10.2020
16:18

Ispravna odluka, fudbal je kontaktni sport, tako su mi pricali luzeri. Uostalom kada ni robertson nije kaznjen pa zasto bi i pikford. Udarac manea u glavu igraca arsenala takodje nije sankcionisan, a bio je za cist crveni, tu je arsenal zestoko ostecen tako da zaista nemaju prava da se ljute