Fabricio Romano - Samo za uši navijača Liverpula!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.10.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Fabricio Romano je analizirao i otkrio detalje između Salaha i Liverpula.

 EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Mohamed Salah još uvek nije potpisao novi ugovor sa Liverpulom, ali transfer guru Fabricio Romano ističe da nema razloga za brigu.

Spekuliše se da Salah zahteva daleko veća primanja u odnosu na svoje saigrače, ali Romano ističe da Egipćanin voli i klub i navijače i da je srećan.

"Salah i dalje pregovara, ali mogu da otkrijem ono što je meni rečeno - on voli Liverpul, ali pored toga voli i navijače i grad. On je zaista srećan u Liverpulu, ali novi ugovor i dalje nije dogovoren. Liverpulov prioritet i dalje je Salahov novi ugovor, a ne potraga za zamenama. Ipak, treba obratiti pažnju na igrače poput Mbapea ukoliko bude napuštao klub", rekao je Romano. 

Za sada nema naznaka da Salah razmišlja u pravcu odlaska, samo želi primanja u sladu sa onim što pruža na terenu. Ove sezone ponovo je ubedljivo najbolji igrač Liverpula i deluje da mu je ovo najbolja još od one prve 2017/18 kada je stigao iz Rome. 

O tome šta bi mogao da bude kamen spoticanja detaljno je analizirao naš autor Nemanja Janošev, koji svakodnevno pomno prati dešavanja na Enfildu, a više o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke