"Faktor Miha", ovacije i bodovi, ovo je plan za naredni period i zvuči sjajno!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
12:22
Izvor: Sportske.net

Treći meč na klupi, odmah je Bolonja delovala kao i njen trener, hrabra i borbena, na kraju zaslužili su bod. Miha se vratio u bolnicu, ali ima plan...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se pojavio na rođendanu kluba, 110 godina Bolonje, dobio je "befel" iz bolnice posle dobrih rezultata krvi i po treći put vodio Bolonju sa klupe ove sezone.

"Felsinei" ne gube kada njihov trener iz bolnice stigne na stadion, dva remija i pobeda, to je Mihin skor. Njega je čitav stadion dočekao ovacijama i domaći i gostujući navijači koji nisu zaboravili šta je sve dao Laciju.

Završilo je 2:2, Bolonja je mogla da pobedi, ali lako i da izgubi, guraju dobro, sa devet bodova su u sredini tabele.

"Pre utakmice nam je trener pričao o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom, a posle je rekao da je ponosan na nas"
, kaže Čeh Krejči.

Mihajlović se nije obraćao novinarima, vratio se odmah u bolnicu.

Pomoćnik De Leo kaže da se vidi odmah uticaj Mihajlovića.

"Sa njim na klupi smo mnogo jači, zna se kakav uticaj ima na igrače, sigurno smo zaslužili više od dva boda u poslednja četiri meča. Osvojili bismo više, da je Miha bio na klupi u tim utakmicama",
kaže njegov pomoćnik.

Mediji kažu da kada je Mihajlović pored klupe, ekipa liči na njega, veoma je borbena nikada ne odustaje. Lacio je objektivno kvalitetnija ekipa, ali tu razliku je Bolonja nadoknadila srcem.

Šta je sledeće?

U narednim danima Mihajlović će završiti drugi ciklus terapije, ako rezultati budu dobri, napustiće poliklinicku "Sant'Orsola", provesti nekoliko dana sa porodicom, a probati i da prisustvuje treninzima u centru Casteldebole, kako bi posle pauze bio na klupi u meču sa Juventusom u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke