Fantastičan derbi, Juventusu bodovi za korak ka LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.05.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Veoma bitni bodovi za Juventus u borbi za Ligu šampiona.

Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Juventus je došao u prednost u 24. minutu utakmice, tada je nakon faula u kaznenom prostoru sudija pokazao na belu tačku, a Kristijano Ronaldo je uzeo stvar u svoje ruke. Penal mu je odbranio Handanović, ali je iz drugog pokušaja Portugalac pogodio bez problema za 1:0.

Bio je to njegov 29. gol u sezoni. 

Na drugoj strani, gol za Inter iz slične situacije, bio je penal za Inter, mnogima sumnjiv nakon pada Lautara Martineza, Lukaku je preuzeo odgovornost i pogodio za 1:1.

Do kraja poluvremena još jedan gol i to u mreži Intera,Kvadrado je opalio po lopti sa ivice šesnaesterca.

Već na startu drugog poluvremena Bentankur dobija drugi žuti karton, pa je Juventus ostao sa igračem manje do kraja utakmice. Prepustio je Juventus inicijativu Interu, pokušavali su gosti na sve načine da stignu do izjednačenja i uspeli su u tome u 85. minutu utakmice. 

Zapravo, bio je to autogol Kjelinija nakon centaršuta sa leve strane napada Intera, štoper Juventusa je loše uklizao i lopta je završila iza leđa Ščešnjeg

Par minuta kasnije, penal za Juventus, Kvadrado je probao sve sam, ušao je u kazneni prostor, izgledalo je kao da želi da padne u svakom trenutku, čekao je kontakt i dobio ga. Upravo je on sam preuzeo odgovornost i pogodio za konačnih 3:2 u derbiju Italije za Juventus. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Saturday, 15.05.2021
20:43

Bas tako..ovo je sramota..da vidimo kako ce jos Napoli da pokradu..

avatar
No rules
Saturday, 15.05.2021
19:59

Calcio je zbog ovakvog sudjenja osudjen na propast. Liga godinama gubi gledaoce i sponzore. Sramota i bruka. Na stranu sto je Inter odigrao glup mec ovo je ipak liga stare dame. Nista se nije promijenilo od kalcopolija.