Fantazi - Druga nedelja, plus FANTAZI KLAĐENJE!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.08.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Šta menjati?

Beta/AP Photo/Ian Walton
Beta/AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Završila se prva nedelja, slavimo ili vidamo rane, kako ko, prvo kolo je naravno obeležio Aleksandar Mitrović sa dva gola Liverpulu. Osim što je izazvao probleme sa kičmom Van Dajku, Srbin je bio prava napast na meču, pa će mnogi požuriti da isprave grešku iz prvog kola. Mitrova cena je skočila na 6.6, Fulam gostuje Vulvsima, pa slede mečevi sa Brentfordom na "Kotidžu", gostovanje Arsenalu, Brajton kod kuće i Totenhem. Retko će izlaziti iz Londona, ako verujete u srpskog bombardera ovo je možda poslednja šansa da ga uzmete po ovoj ceni.

Skrenućemo pažnju na štopera Akea (5.00) koji bi baš mogao da se isplati dok su Laport i Stones van stroja. Šampionu stiže Bornmaut, to je još jedna šansa da završe bez primljenog gola, pa je Holanđanin dobra opcija.

Od štopera bi mogao da vam se isplati i Saliba (4.5) iz Arsenala, "Guneri" su sačuvali mrežu protiv Palasa, imaju odličan raspored, Lester na premijeri kod kuće, pa idu u Dorset "Trešnjicama", i onda dva kola kod kuće, Fulam i Vila. Osim pomenutog štopera koji se vratio u klub posle par godina pozajmica, možda nije loše da uložite u Martinelija (6.1), njega smo predlagali i u generalnoj najavi sezone. Brazilac je stasao za glavne uloge u Artetinom timu.

Ako ste nezadovoljni napadačima, ili planirate da iskombinujete dvojicu skupih poput Halanda i recimo Žesusa, za 4.5 miliona možete da kupite Arčera (4.5) iz Vile koji je dobio osam minuta protiv Bornamuta i koji bi mogao postepeno da dobija kod Džerarda veću minutažu. Koliko veću, pitanje je, ali bi mogao da ima prostor već u duelima sa Evertonom, Kristal Palasom, Vest Hemom...

Kada smo kod kluba iz Birminghema, Kutinjo (7.00) je osvojio samo par bodova u startnom porazu, ali mi bismo da promenimo neke igrače veznog reda, pa bi sa obzirom na Palasov očajan raspored, za istu cenu mogli recimo da zamenite Zahu (7.00) i da uzmete Kutinja.

Andreas Pereira (4.5) iz Fulama izvodi prekide, što je značajno, s obzirom na cenu mogao bi da vam popuni vezni red, a sličan takav igrač u odbrani je zaboravljeni Kastanj (4.5) iz Lestera. On je imao tešku povredu po dolasku iz Italije, ali očigledno da je sada spreman. Držite ga na oku, ako sada nemate prostora, možda je bolje sačekati jer raspored "Lisica" nije lak.

Vulvsi imaju dosta povređenih igrača, teret će pasti na one najbolje, mi bismo recimo pre Podensa (5.5) nego saigrača Neveša (5.5). Obojica igraju u veznom redu.

Što se kapitena tiče, ako imate nekog od igrača Sitija, možda nije loša ideja, jer su oni ipak najveći favoriti u kolu, ali nikada ne treba zanemariti ni Liverpul koji dočekuje Kristal Palas.

U svakom slučaju, nije kasno da se pridružite AdmiralBet Sportske Fantaziju, odaberete ekipu, ukucate kod oyv9ax

Nagrade svakog vikenda su veoma primamljive.

Pobednik kola - 12.000 Freebet-a

Drugoplasirani - 8.000 Freebet-a

Trećeplasirani - 5.000 Freebet-a

Četvrti - 3.000 Freebet-a

Peti - 2.000 Freebet-a

Od 6. do 10. - 1000 Freebet-a

Od 11. Do 20. - 500 Freebet-a

Čekamo vas!

Dakle, sastavite fantazi tim, u AdmiralBetu se kladite na igrače, zabava u PL tokom čitavog vikenda.

Ako prvi put igrate fantazi, nije teško, registrujte se na stranici https://fantasy.premierleague.com,  možete provizorno da odaberete tim, (opcija autopick) i priključite se našoj ligi AdmiralBetSportske Fantazi

Kod je oyv9ax , ukucate ga, pridružite se i onda ćemo zajedno, ako želite praviti tim, kroz naše predloge.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak