Fantazi PL - Kao nikada do sada, napadni milion!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 10.08.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net

Jeste li spremni? Priključite se, počinjemo u petak...

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Odbrojavanje je počelo, čeka nas ove godine kao i obično najbrojniji fantazi u Srbiji na sportske.net, a ovoga puta se pridružio i AdmiralBet, pa naša dva jaka brenda dele milionsku nagradu, a biće i još iznenađenja tokom sezone, kao i nagrade u svakom kolu. 

Dakle, prijavljujte se, biće sjajne zabave, veliki broj novinara učestvuje takođe u ovogodišnjem izdanju pa imate prilike i da im pokažete da bolje poznajete PL, kako često svi konstatujemo dok gledamo prenose.

E sad, pravila znate, registrujete se za na fantasypermierleague.com, odaberete ekipu, možete provizorno da napravite tim, kako biste se uključili u našu ligu, a kompletan tim možete da promenite do petka uveče, obavestićemo vas u sledećoj listi. Dakle, od 100 miliona napravite ekipe koja se sastoji od 15 igrača, morate da se uklopite u budžet, a onda se prijavite na Admiral Sportske Fantazi PL ukucate kod y1u2bm i član ste lige.

Pobednik sezone dobija 100 000 nagrade free beta, vicešampion upola manje, treće mesto donosi 30 000, četvrto 20 000, peto 
10 000.

Nedeljne nagrade su za prvoplasiranog 10 000, drugi dobija 5000, treći 3000, četvrti 2000, peto mesto na nedeljnom nivou vredi 1000 dinara freebeta.

Pravila fantazija verovatno znate, za novajlije, pravite ekipu svako kolo, možete da menjate jednog igrača po kolu besplatno, trojica su rezerve plus golman, a recimo i to da imate razne mogućnosti poput još jednog besplatnog transfera, mogućnosti da uključite i klupu u dobijanje poena određene nedelje, ali i da kapiten donosi bodove pomnožene sa tri. Verovatno znate da u svakom kolu kapiteni vrede duplo, na vama je da izaberete nekog od svojih igrača za koje verujete da će zablistati.

Recimo i to da cene igrača rastu i padaju u skladu sa njihovim igrama, statistika koja se računa je sa sajta PL, ne broje se samo golovi i asistencije, već i čuvanje sopstvene mreže za golmana, defanzivce i veziste, kartoni i mnogi drugi sitni detalji koji u stvari odlučuju pobednika. Dakle, sve je tu, sve je spremno, ovaj uvodni tekst smo napravili za utorak, kako biste imali vremena da u narednim danima posle prijave, razmislite, tačnije osmislite strategiju, a u petak ćemo vas obradovati opširnim tekstom o opcijama, popularnim igračima, onima koji vrede više nego što cena pokazuje, takozvanim "spavačima" koji nisu sada atraktivni ali se očekuje da već posle nekoliko kola bude prava jagma za njima. 

Dakle, zabava, mogućnost nagrada, praćenje PL, u narednom broju imaćete i kompletnu najavu lige, što će vam itekako pomoći, a i pred svako kolo pomoći ćemo savetima, ali na kraju vi odlučujete. Sve smo spremili, na vama je da se prijavite, sve je vrlo jednostavno, pratite i vesti na sportske.net, mnogo toga ćemo otkriti u narednim danima, a tu su i najkompletnije i najbrže vesti o transferima, ne samo u PL već i u ostalim ligama. 

Pa, svratite, žurka počinje u petak!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke