Farioli je gazda Rivijere - Nica ponovo na čelu Lige 1!

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.10.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Mladi italijanski menadžer oduševljava!

OGC Nice
OGC Nice

Povezane vesti

Fudbaleri Nice savladali su Marsej sa 1:0 na "Alijanc Rivijeri" u okviru 9. kola Lige 1.

Nije da nije bilo tempa i pokušaja da se rezultat promeni sa obe strane, ali očekivalo se dosta više od derbija Rivijere.

Mreža se jeste zatresla u prvom poluvremenu i to mreža najbolje odbrane Lige 1 kada je Šansel Embemba poslao fenomenalan pas za Sara, ali je krilni napadač Marseja za nijansu bio najbliži golmanu Bulki i ispostavilo se da je u pitanju ofsajd.

Najbolju šansu na utakmici imao je Pjer-Emerik Obamejang u 73. minutu kada je genijalan pas ka Gaboncu uputio Valentan Ronžije, a napadač Olimpika bocnuo Bulku. Lopta je pogodila stativu i napustila teren.

I, ubrzo, kako to biva uovakvim mečevima, sledi kazna. Nasamaren je Leo Balerdi na ivici kaznenog prostora, zaradio je drugi žuti karton, a iz tog prekida, dok je Đenaro Gatuzo bio sluđen, Žeremi Boga centrira pravo na čelo Evanu Gesanu koji zakucava loptu u mrežu.

 Nica se vraća na lidersku poziciju Lige 1, ali Monako ima priliku da ih pretekne nakon sutrašnje utakmice sa Mecom. Podsećamo, tim Frančeska Fariolija (34) primio je tek četiri gola u sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke