Fati besan na oca, uskoro će razjasniti sve?

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.03.2023.
14:40
Izvor: Sportske.net

Izazvao je potpuni haos.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Intervju koji je dao Bori Fati izazvao je potpuni haos u Kataloniji.

Ansuov otac je redom kritikovao sve unutar Barselone, od uprave do trenera Ćavija Ernandesa i ništa dobro nije postigao svojim javnim ispadima.

Ansu Fati je pobesneo zbog očevih stavova i prema saznanjima Releva, planira da izda saopštenje kako bi obrazložio da on ne deli stavove svog oca. 

Katalonski izvori takođe otkrivaju da je Fati nedavno imao otvoren i srdačan sastanak sa Ćavijem, te da mu je trener pružio podršku i objasnio zbog čega neki igrači poput Rafinje i Gavija trenutno zaslužuju veću minutažu od njega.

Fati je taj razgovor shvatio kao savet i dobronamernu lekciju da na terenu pokaže i zasluži veću minutažu, zna da će za vikend biti starter u Elčeu i zbog toga je potpuno poludeo zbog očevog intervjua. 

Fati je dugo kuburio sa povredama, teško se vratio u formu i realno nije ni bleda senka igrača koji je osvojio srca navijača 2019. godine. Fatijev san je jedino da uspe u Barseloni, a iako ovo nije njegov najbolji trenutak, svestan je da sve zavisi samo od njega. 

Takođe, svi u svlačionici Barselone su svesni da stavovi Borija Fatija nemaju nikakve veze sa igračem i da ga poznaju veoma dobro i znaju kako razmišlja.

Sve u svemu, deluje da će Fati imati podršku svlačionice i trenera u teškom periodu, ali da će i njegov otac morati da mu nanosi mnogo manje štete, jer ovaj intervju nije doneo ništa dobro, naprotiv...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke