Feliks je sjajan, Barsa briljantna protiv Betisa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.09.2023.
22:55
Izvor: Sportske.net

Pet golova u mreži protivnika.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Četvrta uzastopna za Barsu i to protiv veoma jakog protivnika, Betisa, bilo je ubedljivih 5:0 u okviru petog kola španske Primere. 

Žoao Feliks je danas postigao svoj prvi gol za Barselonu. Igrao se 25. minut utakmice, Romeu je poslao sjajnu loptu, Portugalac je bio u velikom naletu, obišao je golmana Silvu i praktično iz mrtvog ugla uspeo je da pošalje loptu u mrežu.

Tada je počela i rapsodija Barselone, samo sedam minuta kasnije novi gol u mreži Betisa, Andreas Kristensen je tražio Žoaa Feliksa, ali usledio je šah mat u dva poteza za Betis, Feliks je prevario svoje čuvare tako što je samo propustio loptu ka Levandovskom koji ne maši iz ovakvih situacija - 2:0.

Na sledeći gol sačekali smo drugo poluvreme i slobodan udarac, igrao se 62. minut kada je Feran Tores namestio loptu, šutirao kroz zid i pogodio za 3:0.

Samo tri minuta kasnije, Barsa je vodila sa 4:0, dobra akcija po levoj strani, Rafinja se na kraju nameštao na šut, opalio levicom u donji desni ugao za ogromnu prednost.

Šlag na tortu stavio je Kanselo. 

Blistav prodor po desnoj strani nakon dodavanja Levandovskog, prevario je svog čuvara koji mu je okrenuo leđa, pa poslao neodbranjiv šut u donji levi ugao!

Igrao se 81. minut. 

Barsa sasvim zasluženo stiže do novih bodova u La ligi, ovo je četvrta uzastopna pobeda, a imaće 13 bodova, jedan više od Real Madrida koji ima utakmicu manje. 

Betis ima 7 osvojenih bodova. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke