Tadić i Bonući tragičari, Olimpijakos posle penala u polufinalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.04.2024.
23:54
Izvor: Sportske.net

Neverovatna penal serija!

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos, gledali smo jednu veoma neizvesnu utakmicu posle onih 3:2 za Grke u prvoj utakmici. 

Sada je domaćin bio taj koji je više pretio i posle 90 minuta bilo je 1:0 u korist Fenerbahčea, pa se otišlo u produžetke, posle čega je takođe bilo 1:0, pa se pristupilo penalima gde je Olimpijakos bio bolji i plasirao se u polufinale koje će igrati protiv Aston Vile. 

Olimpijakos je danas, za razliku od prvog duela, bio inferioran rival, nisu mnogo pokazali tokom čitavog susreta, namera im je bila jasna od samog starta, a to je odbrana svog gola. 

Ipak, poklekli su posle samo 11 minuta. 

Dobra je bila akcija Fenerbahčea, veoma brzo je lopta prebačena sa leve na desnu stranu gde je bio Irfan Kaveči koji sjajnim šutem levom nogom pogađa za 1:0

Nastavak utakmice nam nije doneo mnogo zanimljivosti, praktično su do kraja regularnog dela utakmice i jedni i drugi igrali stegnuto, bez mnogo šansi, pa je nekako vreme proletelo do produžetaka. 

Olimpijakos je mogao vrlo lako do pobede u produžecima da je Ibora bio samo malo precizniji, pogodio je stativu, a na drugoj strani Dušan Tadić je bio taj koji je pretio, ali bezuspešno, njegov udarac je prošao pored stative. 

Poslednjih par sekundi produžetaka Olimpijakos je odigrao sa igračem manje jer je Ntoi dobio drugi žuti karton zbog oštrog faula posle skoka. 

Dočekali smo i penale. 

Penali

1. serija: El Kabi odličan; Tadiću brani Colakis!
2. serija: El Arabiju brani Livaković; Bačuaji nesiguran, ali pogađa!
3. serija: Orta siguran; Colakis brani i Underu!
4. serija: Masuras pogađa! Điku uspešan!
5. serija: Livaković brani Rodineiu! Bonući je tragičar, brani mu Colakis!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke