Fener se namučio, Rendžers je silan za Šveđane!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.09.2024.
20:42
Izvor: Sportske.net

Pobede Fenera i Rendžersa.

EPA-EFE/ANDREAS HILLERGREN
EPA-EFE/ANDREAS HILLERGREN

Povezane vesti

Pobeda Fenerbahčea u prvom meču današnjeg dana Lige Evrope. Oni su na svom stadionu dočekali Union Sen Žiloas, na kraju su slavili 2:1. 

Fener je došao u prednost u 26. minutu utakmice. Bio je korner na levoj strani napada domaćina, posle nekoliko ubacivanja sa strane Rodrigo Bekao je ostavio loptu Sojunčuu koji odličnim udarcem pogađa mrežu za 1:0.

Gosti su u najmanju ruku bili ravnopravan rival Fenerbahčeu i pokazali su da mogu da igraju bitnu ulogu u Ligi Evrope, ali su u nastavku primili još jedan gol nakon nekoliko propuštenih šansi.

Igrao se 82. minut kada je Burdžes poslao loptu u svoju mrežu, a svi su videli krah gostiju jer je i MekAlister dobio crveni karton. 

Ipak, dobili su šansu da se vrate u meč, Osaji Samjuel je dobio dva žuta kartona za kratko vreme, napravio penal za goste koji nije iskoristio Franjo Ivanović. Potom su gosti i stigli do gola u 4. minutu nadoknade, Sajks je bio strelac, ali je to bilo sve od njih za ovaj duel. 

Dušan Tadić je igrao od 65. minuta. 

U drugom meču koji je počeo od 18.45 ekipa Rendžersa je savladala Malme rezultatom 0:2. 

Svega 56 sekundi je bilo potrebno gostima da stignu do prednosti, posle neverovatno lošeg pasa domaćih, Rendžers je došao u situaciju da pripreti, Desers je obišao golmana i pogodio stativu, ali je na odbijenu loptu natrčao Bajrami koji pogađa za 0:1. 

Gosti su bili daleko bolji tim večeras, stvarali su šanse, iako su prepustili posed lopte domaćinu koji nije umeo da se snađe kada bi se našao na polovini rivala. 

Ređale su se šanse, a na 0:2 povisio je MekKasland u 76. minutu utakmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke