Fener se razgoropadio, a da li je ovo bio Tadićev oproštaj?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.08.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda Murinjovog tima u senci najnovijih medijskih najava.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

U Turskoj se ovog vikenda igraju utakmice trećeg kola nacionalnog šampionata, a Fenerbahče se ubedljivom pobedom nad Rizesporom u gostima iskupio za kiks iz prošlog kla protiv Gectepea.

Fener je slavio sa 5:0 i pridružio se Ejupspooru na deobi prvog mesta na tabeli.

Sve je počelo asistencijom duana Tadića u 15. minutu za Freda koji je doveo goste u vođstvo od 1:0 i taj rezultat je ostao na snazi sve do 53. minuta, kada je Edin Džeko duplirao prednost Fenerbahčea.

Fred je svojim drugim golom sedam minuta kasnije praktično rešio pitanje pobednika, a u 64. minutu je stigao i do het-trika. Konačnih 5:0 za Fenerbahče postavlio je Alikulov, autogolom u 66. minutu meča.

Dušan Tadić je na terenu proveo 78 minuta, kada ga je zamenio Čengiz Under, ali turski mediji najavljuju transfer dodkorašnjeg kapitena reprezentacije Srbije, pa postoji mogućnost da mu je ovo bila možda i oproštajna utakmica u Fenerovom dresu.

Turski ''Fanatik'' je preneo svoja saznanja da je na adresu Fenerbahčea stigla ponuda u iznosu od 10 miliona evra, ali se ime kluba drži u tajnosti, s tim da se ranije pominjala saudijska Al Kadisija. S obzirom da je Tadić došao u Fenerbahče bez obešteženja, ovo bi bila primamljiva ponuda za turskog velikana, ali pita se i trener Žoze Murinjo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke