Fenomenalne "makazice" Sanabrije ukrale Vanji šou, Torino odoleo u Napulju!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.03.2024.
22:44
Izvor: Sportske.net

Srpski golman Vanja Milinković Savić upisao sedam odbrana, ali je ipak ostao u senci sjajnog gola Paragvajca.

Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Torina rezultatom 1:1 u okviru 28. kola italijanske Serije A.

Aktuelni šampion Italije nije uspeo da upiše i treću uzastopnu pobedu pošto su "Bikovi" odoleli na stadionu Dijego Maradona, dobrim delom zahvaljujući i reprezentativcu Srbije Vanji Milinkoviću Saviću.

Prvi je zapretio domaćin i to preko Kvarachelije kada je njegov šut uspeo da odbrani Milinković Savić, da bi na drugoj strani slobodan udarac Rodrigeza završio pored stative.

Neposredno pre odlaska na odmor, Vanja Milinković Savić je ponovo odreagovao na pravi način posle šuta Kvarachelije, ali Srbin je bio nemoćan u 61. minutu.

Gruzin je odigrao lepu akciju sa Ruijem koju je na kraju i krunisao vodećim golom za Napoli, ali radost domaćih navijača trajala je svega tri minuta.

Toliko je bilo potrebno Antoniju Sanabriji da obeleži ovaj meč fantastičnim pogotkom "makazicama" kojima je doneo izjednačenje ekipi iz Torina.

Krenuo je Napoli nakon toga na sve ili ništa, VMS je i tom prilikom uspeo da sačuva mrežu posle udaraca Kvarachelije i Osimena, pa su gosti na kraju uspeli da sačuvaju bod.

Napoli je osvojio 44. bod i nalazi se na sedmoj poziciji u Seriji A, dok je Torino 10 sa 38.

Napoli 1-1 Torino | Sanabria 63’
byu/Chelseatilidie insoccer
Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke