FIFA virus? FIFA "masakr" za Barselonu!

Autor: Milovan Longinov
subota 24.09.2022.
11:03
Izvor: Sportske.net

Ćavijev pakao...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Do reprezentativne pauze Ćavi je imao na raspolaganju sve igrače, nijedan nije bio povređen, a nakon prvih prijateljskih utakmica - povređena su petorica!

Pisali smo juče o Ronaldu Arauhu, ali Urugvajac nije jedini povređen.

Žil Kunde i Ronald Arauho su danas sleteli u Barselonu na lekarske preglede, a prema prvim prognozama, Francuz će pauzirati oko mesec dana, a Urugvajac bi mogao da bude spreman do "El klasika" 16. oktobra. 

Uz njih, povređen je i Memfis Depaj koji će morati da pauzira mesec dana, što znači da bi mogao da bude potencijalno spreman za duel sa Bajern Minhenom, 26. oktobra.

Povredu je doživeo i Frenki de Jong, njegova povreda je najblaža, trebalo bi da bude spreman za 7 do 10 dana, a nelagodu u mišiću osetio je i Osman Dembele, koji tek treba da dođe na detaljne preglede.

Da sve bude još gore po Ćavija, Barsin oktobar gori. Doduše, svi timovi imaju po 12 mečeva za šest nedelja, ali Katalonci imaju zaista najteži raspored.

Tu je dvomeč sa Interom i sa Bajernom u Ligi šampiona, gostovanje Real Madridu, dueli sa Viljarealom, Atletik Bilbao, Valensijom, tako da se Ćavi nada da će se pomenuti igrači što pre oporaviti. Ono što uliva poverenje jeste što će De Jong biti spreman već za Inter, Arauho za Real, a Kunde će biti tu do Bajerna. No, neće biti lako bez Francuza u dvomečima sa Interom i Realom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke