Flik potvrdio - kvartet otpisan za Union Berlin

Autor: Aleksandar Golubović
petak 09.04.2021.
15:50
Izvor: Sportske.net

Nemac potvrdio.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Fudbaleri minhenskog Bajerna u znatnom oslabljenom sastavu dočekuju Union Berlin u meču 28. kola Bundeslige, a to je na konferenciji za novinare uoči ovog susreta potvrdio i trener Hansi Flik.

Trofejni trener je potvrdio da u sastavu za sutrašnji meč neće biti Niklasa Zilea, Leona Gorecke, Marka Roke i Lukasa Ernandeza.

Za Zilea se znalo od ranije pošto je napustio teren krajem prvog poluvremena protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, Roka se povredio prethodnog vikenda u derbiju protiv Red Bul Lajpciga.

U subotnjem meču neće biti ni strelca jedinog kola u Lajpcigu Gorecke, koji je u sredu uveče napusti teren protiv PSŽ-a u 33. minutu.

Jedina novost dana je Hernandez, koji je napustio jutrošnji trening zbog neugodne modrice u trbušnom delu, pa je Flik rešio da ga sačuva za okršaj protiv PSŽ-a u utorak.

"Lukas ima modricu, to nema nikakave sezone sa trbušnim zidom, ali je jako bolno", rekao je Flik.

Duel Bajerna i Union Berlina počinje u subotu u standardnom terminu od 15:30, a branilac titule na sedam kola pre kraja ima isto toliko bodova prednosti u odnosu na Lajpcig, koji za vikend gostuje Verderu u Bremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke