Flik već zasukao rukave, poznata i prva dva Barsina pojačanja?!

Autor: Milovan Longinov
petak 24.05.2024.
08:16
Izvor: Sportske.net

Nemac ne može da dočeka da počne.

EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Hansi Flik bi uskoro mogao da bude i zvanično imenovan za novog trenera Barselone.

Kao što je poznato, samo tri nedelje pošto je Đoan Laporta objavio da Ćavi Ernadnes ostaje, došlo je do raskola i sada je predsednik spreman da mu uruči otkaz. 

Laporti se nije svidela Ćavijeva iskrenost i nepoverenje da klub može da bude finansijski konkurentan ostalim najvećim klubovima u Evropi i Real Madridu u Španiji.

Flik je sve vreme čekao rasplet, na kraju ga je i dočekao i potpisaće ugovor na dve godine. 

Katalonski mediji takođe pišu da Flik želi da dovede Kimiha, baš kao što je i Ćavi, jer mu je on bio ključan igrač kako u Bajernu tako i kasnije u reprezentaciji Nemačke. Navodno, Bajern će biti primoran da ga proda za sumu od 40 miliona evra, jer Kimih ulazi u poslednju godinu ugovora. 

Drugo pojačanje ostaje od ranije poznato, to će biti Gvido Rodrigez, zadnji vezni iz Betisa, koji postaje slobodan i stiže bez obeštećenja. 

Očekuje se da Flik dobije još nekoliko pojačanja, pre svega na krilnim pozicijama, jer izuzetno forsira igru po bokovima. Žoao Feliks i Feran Tores, kao i Rafinja, vrlo moguće da neće biti u njegovim planovima. 

Sve u svemu, Barsa za vikend gostuje Sevilji u poslednjem kolu, a onda se očekuje rastanak sa Ćavijem i imenovanje Hansija Flika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke