Florentino Perez ne odustaje od Superlige, šta se to kuva u Londonu?

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.09.2021.
19:05
Izvor: Sportske.net

Španac nema mira, uskoro novi plan.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Veliki evropski klubovi su ove godine dobrano uzdrmali javnost kada su izneli predlog o Superligi, takmičenju najmoćnijih ekipa na Starom kontinentu.

Mnogi navijači smatraju da je to zapravo korak ka zatvorenom takmičenju nakon kojeg fudbal nikada ne bi bio isti, ali srećom po njih UEFA je pronašla mehanizam da zaustavi inicijativu Real Madrida, Barselone i Juventusa.

Ipak, pomenuti klubovi nisu odustali od te ideje, a u prilog tome govori i najnovije saznanje sa Pirineja.

Španski mediji na čelu sa Todo Fichajes prenose informaciju da je jedna velika neimenovana agencija za marketing i odnose sa javnošću iz Londona angažovana od strane tri gorepomenuta kluba kako bi pokrenula kampanju o Superligi u široj javnosti.

Agencija je navodno napravila analizu raspoloženja navijača širom sveta i već sprema strategiju kako bi na što bolji način predstavila atraktivno takmičenje.

Nakon sukoba sa UEFA, čitav slučaj završio je na sudu u Luksemburgu, Florentino Perez je i dalje uveren da će Superliga zaživeti kad-tad.

Prvi čovek Reala definitivno neće odustati, zvanično se od te ideje nisu ogradili ni Barselona i Juventus, pa ne bi bilo čudno da uskoro vidimo njihovu novu ofanzivu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke