Florentino Perez se "šepuri", ali ima dobrog razloga za to!

Autor: Beta Beta
utorak 11.12.2018.
21:03
Izvor: Beta

Real ušao u istoriju sporta.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Real Madrid Florentino Perez rekao je danas da je Luka Modrić već sada legenda tog kluba i istakao da je ovo vrlo uspešan period u istoriji "Iraljevskog kuba".

"Ovi igrači su već deo istorije i legende Real Madrida, a medju njima je i Luka Modrić, koji je upravo osvojio Zlatnu loptu."

"Uvek želimo više i već se radujemo Svetskom kupu u Abu Dabiju. Živimo u jednom od najuspešnijih perioda u istoriji našeg kluba, prvi put smo evropski šampioni i u košarci i u fudbalu iste sezone i to označava prekretnicu u istoriji sporta", rekao je Peres.

On je na stadionu Santijago Bernabeu organizovao božićnu večeru s medijima i tom prilikom rekao da je jedinistvo ono što je dovelo španski klub do tri uzastopne titule Lige šampiona.

"Tri uzastopna trofeja u Ligi šampiona su rezultat ogromnog rada, posvećenosti, poštovanja i solidarnosti. Ovaj uspeh je došao zahvaljujući jedinstvu u Real Madridu", kazao je Perez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 12.12.2018
02:34

hahahaha, da veliki klub sa velikim novce sa kojima kupuje trofeje! lepo rece Ibrahimovic da se Mesi borio sa Perezom a ne sa ronaldom!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 12.12.2018
16:56

Ahhahaha kako da ne...pogledaj koliko trosi real a koliko barsa u poslednjih par godina

avatar
Mirjevac
Wednesday, 12.12.2018
21:17

Barca skoro nista ne trosi vec samo zaradjuje, Nejmara kupila za nekih 60 miliona a sa njim sve osvajala i ligu sampiona i duple krune i prodala za pisljivi" 222 miliona, jeri Minu kupila za 9 miliona prodala za 30 miliona, kupila onog brazilca od kineza za 30 miliona a prodalaga opet za 50 isto kinezima, barca je mnogo kupila i mnogo zaradila! Da kupila je Kutinja za velike pare i Dembela isto tako, ali Dembele je kupljen za 105 miliona isto ko i sto je real platio Bejla a bejl je kupljen pre mnogo godina a nista nije dobar isto tako je real kupio ronalda za 95 miliona i sta su oni odradili nista bas nista, morao PEREZ da se umesa sa velikim novcem da im placa sudijama i onima iz UEF-e da bi nesto kao osvojili! Pogledaj u zadnje godine sta je sve barca OSVOJILA a sta je real se KUPIO, u tome je razlika, barca je institucija za real, a real je jedna grupa sportista kojima predsednik kluba kupuje trofeje! Tu je razlika

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 12.12.2018
01:48

Komentari Perez je kupio sve trofeje Reala krecu za 1 2 3

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 11.12.2018
22:12

veliki POZ za xenon-badr hari-kondogbiu

avatar
conecorleone
Wednesday, 12.12.2018
02:45

Ocekuj da ce pomenuti Rokija,Cakira,Kletenburga,Briha ali ce ubaciti smesak da bi ublazio svoje frustracije prema Realu,ovako nekako :DD

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 12.12.2018
16:01

ja ga pozdravim a on nece ni da mi se javi :DDD