Fofana odbija poslušnost, želi samo na ''Bridž''

Autor: Nemanja Veljković
petak 19.08.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Saga se nastavlja.

EPA-EFE/Jon Super
EPA-EFE/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Lestera Vesli Fofana velika je želja uprave Čelsija. Međutim, ''lisice'' su do sada odbile dve ponude londonskog kluba vredne oko 70 miliona evra, jer smatraju da njihov igrač vredi mnogo više od toga.

Francuski fudbaler je nekoliko puta izjavljivao da želi da se preseli na ''Stamford Bridž'', a poslednja odbijena ponuda naišla je na njegovo veliko nezadovoljstvo.

Kako prenose britanski mediji, Fofana je zatražio od trenera da bude izostavljen za predstojeći duel sa Sautemptonom u Premijer ligi ovog vikenda,jer želi da pređe u Čelsi.

Uprava Lestera vrednuje svog igrača na više od 90 miliona evra, što bi bila veća cifre od one koju je Junajted platio za Harija Megvajera. Ipak, Francuz smatra da je to nerazumno imajući u vidu da je transfer Megvajera ostvaren u vreme dok je on bio član nacionalnog tima, dok Fofana još uvek nije zabeležio nijedan nastup u dresu ''trikolora''.

I pored svega, mladi defanzivac je ostao profesionalan i u dresu Lestera odigrao svih 90 minuta u prve dve ligaške utakmice. Ipak i dalje traži od svog kluba da bude realniji sa svojim zahtevima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke