Fonseka pauzu koristi za novu egzibiciju - Vraća li se Strahinja Pavlović i šta je sa Jovićem?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.10.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Šta smera Fonseka?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Fudbaleri Milana će se po povratku sa reprezentativne pauze sastati sa Udinezeom, a trener "rosonera" Paulo Fonseka priprema određene rotacije, javljaju italijanski mediji.

U prvom planu je Strahinja Pavlović koji je tokom leta stigao iz Red bul Salcburga i sezonu počeo maestralno. Gol protiv Lacija, nekoliko sjajnih partija, ali onda - klupa.

Srpski reprezentativac se nije uklapao u Fonsekinu viziju sa četvoricom pozadi što se da videti kada nastupa za nacionalni tim. Oseća se mnogo komfornije kada igra sa trojicom štopera, ali ukoliko želi da ima minutažu na "San Siru" moraće da se adaptira na drugačiji sistem.

Već za duel sa timom iz Udina, Pavlović se očekuje u startnoj postavi i činiće štoperski tandem sa Matijom Gabijom, dok bi po bokovima trebalo da deluju Filipo Teraćano i Emerson Rojal.

Očekuje se još jedna promena i to u fazi napada, ali nažalost ne naziru se dobre vesti za Luku Jovića. Od prvog minuta protiv "zebreta" trebalo bi da se nađe Noa Okafor kao najistureniji, dok bi ga iza pratili Alvaro Morata, Rafa Leao i Kristijan Pulišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke