FOTO GALERIJA - Sve je spremno za istorijsko slavlje u Napulju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.04.2023.
11:29
Izvor: Sportske.net

Dva su uslova da već danas Napoli zvanično postane novi šampion Italije.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Trka za Skudeto je praktično već rešena, ali se u Napulju nestrpljivo čeka da i ''matematika'' to potvrdi, što bi moglo da se dogodi već danas.

U ovom trenutku, posle 31 odigrane utakmice, Napoli na čelu tabele ima 78 bodova, čak 17 više od drugoplasiranog Lacija koji od 12 časova i 30 minuta ima teško gostovanje Interu u Milanu.

Ako Lacio ne pobedi na ''Meaci'', a Napoli danas od 15 časova na svom terenu ostvari očekivanu pobedu nad Salernitanom, ekipa Lučana Spaletija će večeras zvanično osvojiti Skudeto, šest kola pre kraja sezone.

Navijači Napolija to žele da potpuno spremni dočekaju, pa se u gradu obavljaju poslednje pripreme za veliko slavlje koje će uslediti na ulicama ovog italijanskoig grada. Centralno mesto proslave biće ispred bazilike Santa Marija dela Sanita u Napulju.

U našoj foto-galeriji možete da vidite delić te atmosfere, tu je i plavi voz u klupskim bojama, a u koreografiji dominira broj 3, ispisan na bojama italčijanske zastave. Ovo će biti treća titula za Napoli u klupskoj istoriji, prva u ovom veku. Prethodne dve su osvajali u Maradonino vreme, 1987, pa 1990. godine.

EPA-EFE/CIRO FUSCO

-

EPA-EFE/CIRO FUSCO

-

EPA-EFE/CIRO FUSCO

-

EPA-EFE/CIRO FUSCO


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke