Francuzi ne odustaju, Baloteli kvari planove zemljaku

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.08.2018.
23:01
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Velodroma" nije digla ruke od "Super Marija".

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Olimpik Marsej će po poslednji put pokušati da se dogovori sa Nicom oko transfera Marija Balotelija.

Italijan je velika želja kluba iz treće evropske luke, malo je nedostajalo da ga dovedu već početkom prelaznog roka, Baloteli se pojavio u prostorijama Olimpika, ali je to probudilo revolt u upravi Nice, sa kojom kotroverzni Italijan još uvek ima ugovor.

Bivši napadač Intera, Mančester sitija, Milana i Liverpula je potom odbio da trenira sa ekipom sa "Alijanc Rivijere", ali Nica nije popuštala, žele propisno obeštećenje za njegove usluge.

Iako se ne pominje sa koliko bi se zadovoljili, Marsej je spreman da još jednom pokuša da se pronađe rešenje sa upravom Nice, ukoliko ne uspeju okrenuće se Balotelijevom zemljaku, Simoneu Zazi.

Bivši napadač Sasuola, Juventusa i Vest Hema je ostao bez mesta u Valensiji, koja je dovela Mišija Batšuaija i Kevina Gameira, pa mora da potraži novi klub.

Ipak, ukoliko Nica pristane na ponudu Marseja za Balotelija, Zaza će morati da nastavi potragu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 17.08.2018
08:07

REVOLT!!! Trece evropske luke? Roterdam, Hamburg, Marsej, Antverpen, to su sve veci gradove i vece luke, cak Nica vrlo verovatno nije ni medju deset.

avatar
MilanVG
Friday, 17.08.2018
08:00

Bolje da pazare Zazu nego Balotelija. Sa Zazom barem znaju na čemu su, dok kod Super Marija nikad ne znaš šta mu se mota po glavi.