Frankfurt "ludi" za Srbima, Jović vratio osmeh na lice Kostiću!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.01.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Sve puca od zadovoljstva nakon Lukinog povratka.

Beta/Arne Dedert/dpa via AP
Beta/Arne Dedert/dpa via AP

Povezane vesti

Povratak Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta, nakon jednoipogodišnjeg nesnalaženja u Real Madridu, preporodio je nemački klub, a uticao je i na njegovog klupskog i reprezentativnog saigrača Filipa Kostića.

Upravo je tandem srpskih fudbalera tema broj jedan u vodećem listu grada na Majni - Frankfurter Alemajnea.

Novinar ovog lista u hvalospevima opisuje atmosferu koja vlada u pretprošlosezonskom polufinalisti Lige Evrope.

Naglasio je da sa Jovićem kao predvodnikom ovaj tim Ajtrahta sada izgleda nezaustavljivo. Posebno je ističe inspiracija Kostića, koji se "kapira" sa sunarodnikom, a što se osetilo već od prvog trenutka na terenu.

Veliku euforiju u Frankfurtu proizvela je ubedljiva pobeda na gostovanju Arminiji u Bilefeldu od 5:1, gde se sva harmonija u timu osetila kao nikad do sad ove sezone.

Jović je na tri povratničke utakmice u Ajntrahtu postigao isto toliko golova, a u Bilefeldu mu je bilo potrebno svega devet minuta da saldo od dva pogotka (oba Šalkeu) uveća.

Pod posebnom lupom bila je igra Kostića, koji se tražio cele sezone, da bi se u Bilfeldu sa Jovićem našao. Učestvovao je u tri gola ujedno postigavši i sam vrhusnki pogodak.

"Ponovo je otkrio svoje levo stopalo i njegove asistencije su bile izuzetne. Kostić i Jović su drugari. Filipov napredak je proizvišao iz Lukinog povratka. Prijatelji su i uvek su bili u kontaktu", otkrio je posle meča trener Hiter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke