Frka oko Alabe, Austrijanac ipak ne završava karijeru?

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.10.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Austrijancu nije ugrožena karijera.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Defanzivac Real Madrida David Alaba i dalje se oporavlja od teške povrede kolena, ali nije poznato kada će se vratiti na teren.

Pojedini mediji su plasirali bombastičnu informaciju da je njegova karijera pod upitnikom zato što i posle punih 10 meseci od operacije, Alaba i dalje oseti bolove.

Ipak, Fabricio Romano tvrdi da njegova karijera nije pod znakom pitanja, ali da se i dalje oporavlja i da je proces očigledno duži nego što se očekivalo.

Romano dodaje da oporavak teče usporenije, ali po planu i da se u sve uključeni i lekarski tim i kondicioni treneri i da su zadovoljni kako se oporavlja i da je najvažnije da nema nikakvih obnova.

Austrijanac se oseća mnogo bolje, drži se plana i programa, ali niko ne može da prognozira kada će se tačno vratiti.

On je povredu kolena doživeo još u decembru, letos je njegov povratak najavljivan posle oktobarske reprezentativne pauze, ali sada je veliko pitanje da li će biti spreman i posle novembarske za mesec dana. 

Sve u svemu, Real Madrid za sada miruje na tržištu, nema najava da će neko doći na zimu, uprkos i činjenici da je i Dani Karvahal doživeo istu povredu i da ga čeka jednogodišnja pauza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke