Fudbaler Lacija u suzama, da li je ovo najgluplje isključenje ikada?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
21:18
Izvor: Sportske.net

Neverovatan razvoj događaja po završetku derbija u Rimu.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Lacio je večeras posle preokreta u drugom poluvremenu savladao Inter rezultatom 3:1, a dva od tri gola domaći su postigli u samom finišu, pri čemu je Sergej Milinković-Savić postavio konačan rezultat.

Po završetku meča, fudbaleri Intera su bili besni ne samo zbog poraza, već i zbog izostanka fer-pleja kod domaćih igrača u akciji koja je prethodila drugom golu. Tada Felipe Anderson nije želeo da izbaci loptu van terena dok je na travi povređen ležao Dimarko, i ne samo to, nego je tu akciju završio i golom za 2:1 u korist Lacija.

Burno su tada reagovali fudbaleri Intera, a par minuta kasnije ih je Sergejev gol dotukao, pa im posle meča nije bilo ni do čega.

Ali, verovali ili ne, defanzivac Lacija Luis Felipe je u takvoj atmosferi došao na ideju da pobedu proslavi sa - fudbalerom Intera, Argentincem Koreom i zbog toga je zaradio isključenje!

Šta se, zapravo, dogodilo?

Korea je upravo iz Lacija letos prešao u Inter, prijatelj je sa Luisom Felipem sa kojim je doskora bio i saigrač, pa je Felipe u trenutku slavlja s leđa skočio na leđa Argentincu koji je ljutito reagovao i umalo se potukao s njim.

Sudija je sve to video i pokazao crveni karton Luisu Felipeu koji nije mogao da veruje šta mu se dogodilo, pogotovo što u sledećem kolu Inter igra protiv Juventusa i on će taj meč propustiti.

Pravdao se Luis Felipe da je sve bila samo šala sa prijateljem, da nije u pitanju nikakva provokacija, ali ni sudija, a očigledno ni Korea nisu imali razumevanja.

Posle svega, fudbaler Lacija je završio u suzama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke