Fulam doživeo najubedljiviji poraz, poznati parovi baraža za PL

Autor: Milovan Longinov
subota 07.05.2022.
15:33
Izvor: Sportske.net

Spuštena zavesa na ligaški deo Čempionšipa.

Povezane vesti

Danas je odigrano poslednje kolo Čempionšipa, koje nije donelo mnogo iznenađenja, osim što je Notingem Forest pao na poziciju četiri, u poslednjim trenucima meča.

Fulam i Bornmut su od ranije obezbedili plasman u Premijer ligu, a Mitar i drugovi su doživeli ubedljiv poraz od Šefild Junajteda rezultatom 4:0. Šefildu je ovaj trijumf bio važan kako bi overio poziciju u baražu za povratak u  Premijer ligu. 

Osim Šefilda, svoja mesta u plej-ofu pobedama su overili i Hadersfild i Luton. Hadersfild je kao domaćin pobedio Bristol Siti rezultatom 2:0 i tako je neočekivano preskočio Notingem Forest na trećoj poziciji.

"Šumari" su gostovali Halu, poveli su u drugom minutu nadoknade preko Džonsona, iz penala, ali su u poslednjim trenucima meča primili gol koji im je doneo četvrtu poziciju na tabeli.

Luton je pobedio Reding kao domaćin rezultatom 1:0 i tako overio šesto mesto, ispred Midlsboroa, kome je bio neophodan poraz Lutona i pobeda nad Prestonom koji je slavio čak 4:1. 

Sve u svemu, parovi baraža su Haderfild - Luton i Notingem Forest - Šefild Junajted, videćemo do kraja meseca ko će se pridružiti Fulamu i Bornmutu u Premijer  ligi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke