Fulam u remi fazi, Mitrović nosi bod sa svog Sent Džejms Parka

Autor: Aleksandar Golubović
subota 19.12.2020.
22:57
Izvor: Sportske.net

Londonski klub stigao do trećeg nerešenog rezultata iz isto toliko poslednjih utakmica.

EPA-EFE/Will Oliver / Pool
EPA-EFE/Will Oliver / Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama stigli su do trećeg uzastopnog remija u Premijer ligu pošto su odigrali 1:1 na gostovanju Njukaslu na Sent Džejms Parku u poslednjem meču subotnjeg programa 14. kola engleskog šampionata.

Oba tima su tokom prvog poluvremena na severu Engleske imala ne toliko ubedljive prilike, a prvom pogotku su se radovali gosti iz Londona.

Fudbaler Njukasla Met Riči je nespretno loptu poslao u sopstvenu mrežu, pa su izabranici Skota Parkera daleko zadovoljniji otišli na pauzu.

Čini se da je prelomni trenutak na vodenicu ne toliko ubedljovog domaćina bilo isključenje Joakima Andersena u 60. minutu posle konsultacije VAR tehnologije.

Andersenov start za drugi žuti karton i isključenje je okaraktertisan kao penal, koji je rutinski u gol pretvorio Kalum Vilson.

Samo osam minuta kasnije Ademola Lukman je propustio sjajnu priliku da gostima vrati vođstvo, što je bila i poslednja ozbiljna prilika na obe strane.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović našao se ovaj put u startnih 11 za koje se opredelio Parker na ovom gostovanju.

Protiv kluba u kojem je proveo nekoliko sezona odigrao je do 77. minuta kada ga je zamenio Ruben Loftus-Čik.

Fulam je trećim uzastopnim remijem stigao do 10. boda u ligi, koliko ima i Barnli, ali uz čak dve utakmice manje.

Njukasl je stigao do trčeg remija propustivši šansu da materijalizuje debakl Kristal Palasa sa kojim je poravnat na tabeli.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke