Fulamu krenulo, bolje ide bez Mitra?

Autor: Stefan Matić
subota 26.12.2020.
22:44
Izvor: Sportske.net

Skot Parker pronašao formulu.

EPA-EFE// POOL
EPA-EFE// POOL

Povezane vesti

Fulam je danas uspeo da odigra 0:0 sa Sautemptonom.

Bod ne treba zanemariti, "sveci" su ekipa koja oduševljava ove sezone, ali "kotidžeri" su vezali četvrti remi zaredom u Premijer ligi.

Poznati kao jo-jo klub ovo može dati rezona za umereni optimizam. Fulam nije primio gol iz igre punih 450 minuta. Serija od četiri meča bez poraza je prva dobra serija još od 2013. godine kada je Fulam odigrao pet utakmica zaredom bez poraza.

Bodovi dolaze, ali minutaža Aleksandra Mitrovića nestaje. Srpski internacionalac je većras odigrao 18. minuta, kolo pre toga 75, a protiv Brajtona petnaestak minuta. Duel sa Liverpulom je propustio zbog povrede.

Mitar ove sezone ima tek dva postignuta gola, nadamo se da će mu Parker ponovo dati poverenje - Fulam narednu utakmicu igra protiv Totenhema za četiri dana. Bilo bi lepo videti Mitra u startnoj postavi protiv "pevaca".

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Sunday, 27.12.2020
00:07

Ne ide bolje bez Mitra nego ide bolje sa boljom odbranom. Prvih nekoliko utakmica su igrali sa Rimom i Heltorom, a onda su doveli Ainu, Andersona i onog malog iz Sitija sto ne mogu da mu izgovorim ime. Ubrzo su se uigrali i Fulam ima bolje rezultate.