Garet Bejl odlučio, ide u drugu ligu?!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.05.2022.
13:19
Izvor: Sportske.net

Prethodno mora u junu da ispuni uslov...

EPA-EFE/Tolga Bozoglu / POOL...
EPA-EFE/Tolga Bozoglu / POOL...

Povezane vesti

Garet Bejl odlazi iz Reala, a priča se da će sačekati ishod baraža, ako Vels izbori plasman na Mundijal, legendarni fudbaler nastaviće karijeru.

I to u drugoj ligi.

Kako je dana otkrio Robert Pejdž, selektor Velšana to bi imali savršeno smisla. Novac igraču nije bitan, on bi potpisao za Kardif, rodni grad i grad u kome mu živi porodica. Na taj način bi ostvario želju, bio sa porodicom kući i održavao formu za Mundijal. To bi bila njegova oproštajna sezona, ali sve će kako je i selektor rekao zavisiti od petog juna i meča baraža protiv Škota ili Ukrajinaca. 

I njegov agent Džonatan Barnet je potvrdio da će Bejl o budućnosti razmišljati kada se baraž završi, a Kardif Siti se nada.

Naime, oni su sezonu završili kao 18. iako imaju bogatog Vinsenta Tana za vlasnika. Dolazak Bejla bi verovatno privukao jiš par iskusnijih i poznatijih igrača, moguće još nekoga od reprezentativaca Velsa, koji bi se spremali za Mundijal, ali i pomogli "Plavim pticama" da se vrate u Premijer ligu u kojoj su poslednji put bili 2019. kada su odmah ispali. Kardif je dva puta, 2013. i 2018. bio u eliti, ali nijednom nije uspeo da preživi sezonu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke