Gase neće ostati u Marseju, sprema se novi projekat sa brutalnim trenerom!

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.04.2024.
10:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Marsej dokopati Evrope?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Fudbalski klub Olimpik Marsej ne namerava da zadrži aktuelnog trenera Žan-Luja Gasea za narednu sezonu.

Posle otkaza koji je uručen Đenaru Gatuzu, Gase je doveden da spasi sezonu Olimpika što je uspeo da učini u određenoj meri, ali konačan sud moći će da se donese nakon što se zavesa na istu spusti.

Marsej je trenutno osmoplasirani u Ligi 1 i zaista su u nezavidnoj poziciji kada je reč o borbi za izlazak u Evropu. Jedina nada im je da osvoje Ligu Evrope gde će u polufinalu igrati protiv Atalante koja blista u poslednje vreme i eliminisala je Liverpul u četvrtfinalu.

Žele na "Velodromu" da krenu u novi početak, a kako javlja ugledni "Ekip", predsednik Marseja Pablo Longorija krenuo je po Paula Fonseku koji je prvi i izbor kluba. Biće složen proces njegovog dovođenja u Olimpik uprkos tome što mu na kraju sezone ističe ugovor sa Lilom koji bi želeo da ga zadrži. Isto tako, postoji i nekolicina klubova koji se interesuju za fenomenalnog Portugalca koji igra odličan fudbal sa "dogama" i promovisao je nekolicinu mladih fudbalera u poslednje dve godine što je u skladu sa politikom Lila.

Marsej je već pokušavao da ga angažuje i to prošle godine nakon što je Marselino naprasno napustio slavni klub. Sve je bilo dogovoreno i spremno, ali je prvi čovek Lila Olivije Letang spustio rampu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke