''Gazeta'' otkrila kaznu za Vlahovića: ''Njegov bol nije samo fizički...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Potvrđena Alegrijeva najava.

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Juventusova kriza nastavljena je i najnovijim remijem u Torinu sa Đenovom (0:0), a sve je ''začinio'' srpski reprezentativni napadač i najbolji strelac Juventusa Dušan Vlahović koji je zbog protesta isključen u finišu meča i moraće da propusti narednu utakmicu protiv Lacija.

Problem je utoliko već ako se ima u vidu da je i Milik povređen, pa je trener Masimilijano Alegri ostao bez dva velika napadačka aduta ua predstojeću utakmicu.

Na sve to se nadovezala i Vlahovićeva povreda, pa nije mogao da se odazove pozivu selektora Dragana Stojkovića za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom koji je rekao da napadač Juventusa oseća bolove u leđima.

Alegri je odmah posle meča sa Đenovom izjavio da će klub kazniti Vlahovića zbog nepotrebno dobijenog crvenog kartona, a italijanska ''Gazeta'' danas otkriva i kakva će ta kazna da bude.

Prema njihovim saznanjima, Vlahović će biti kažnjen sa pet posto od bruto iznosa njegove plate, a to bi trebalo da iznosi oko 70.000 evra.

''Vlahovićev bol nije samo fizički. Crveni karton koji je dobio protiv Đenove dovešće do kazne koju će mu Juventus izreći u narednih nekoliko dana (5 odsto njegove bruto mesečne plate). Neophodna akcija, s obzirom na nervozu napadača, koji je i posle prve opomene nastavio da se svađa sa sudijom Đuom. Rezultat? Drugi žuti karton i isključenje, koje će sprečiti Vlahovića da predvodi napad Juvea na gostovanju Laciju posle pauze. Težak izostanak, koji će zadati velike probleme Masimilijanu Alegriju, koji je već bez povređenog Milika'', piše ''Gazeta''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogdan
Wednesday, 20.03.2024
12:20

Odnos Juventusa prema Vlahoviću je tipa ,,znamo da si ključan igrač ali nismo sigurni da te želimo u timu". Čudan neki odnos zaista.