Gde je novac, tu je Mendeš? Koga bi sve super-agent mogao da dovede "arapskom Milanu"?

Autor: Boris Jovanović
subota 23.04.2022.
08:47
Izvor: Sportske.net

Milan se sprema za vrelo leto...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Posle informacija da novi vlasnici (ako posao bude zaključen u šta niko ne sumnja), nameravaju da ulože ogroman novac u prelazni rok Milana, pojavio se Žorž Mendeš.

Gde je novac, tu je i portugalski menadžer, priča se da će se Milan okrenuti Portugalcu kada su transferi u pitanju. Naime, on već ima jednog igrača u "Rosonerima" u pitanju je Rafael Leao, za koga ima dosta interesovanja iz PL, ali Milan želi da ga veže ugovorom.

Maldini je već stupio u kontakt sa Mendešom kada je Renato Sančez u pitanju, veruje da bi Portugalac mogao da zameni Kesija, a iz Lila bi uz Sančeza trebalo da stigne i holandski štoper Botman.

Ipak, to nije sve.

Marko Asensio je meta Milana, njemu ugovor ističe za godinu dana, Mendeš vodi računa o njegovoj karijeri. Asensio ne želi da ostane ako dođe Mbape, pojavio se Arsenal, ali on bi radije u Milan i to bi moglo da bude jedno od pojačanja leta za "Rosonere".

Sada će svaki Mendešov igrač biti dovođen u vezu sa Milanom, ali recimo kada je napadač u pitanju, želja Maldinija se zna, Romelu Lukaku koji je prošle godine doneo titulu Interu.

I dalje je nepoznata sudbina Ibrahimovića, on se oporavio, biće spreman sledeće nedelje, navodno je rekao da će videti kako se oseća u poslednjih pet mečeva sezone, a onda doneti odluku.

Milan sutra uveče igra protiv Lacija, osluškivaće danas vesti sa "Meace" gde gostuje Murinjo sa Romom, ali čini se da bez pobede u Rimu nemaju čemu da se nadaju. Po nama, bolje je igrati na malo golova nego na pobedu gostiju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke