Genije! Evo šta je Nejmar tražio od Parižana da ode iz kluba!

Autor: Boris Jovanović
sreda 29.06.2022.
08:16
Izvor: Sportske.net

Realno?

PA-EFE/SEBASTIAO MOREIRA
PA-EFE/SEBASTIAO MOREIRA

Povezane vesti

I pored informacija u medijima teško je verovati da će Nejmar otići iz PSŽ. Navodno otpisan je, a Francuzi pristaju da ga pozajme i da plaćaju deo njegovih ogromnih primanja. Pominje se Čelsi, ali pitanje je hoće li Brazilac pristati na bilo kakvu soluciju koja se tiče pozajmice.

On je bezbrižan, štiti ga ugovor, a i ne veruje da klub može sebi da priušti da ga pošalje na tribine, jedan je od najplaćenijih igrača na svetu.

Nejmar ima predlog za PSŽ, da ga isplate u potpunosti do kraja ugovora, u NBA stilu da otkupe njegov ugovor i da bude slobodan igrač.

Odlična ideja sa strane fudbalera, u pitanju su oko 200 miliona evra bruto koliko treba da primi do kraja obaveze prema Parižanima.

Podsetimo, Nejmar je posle dosta natezanja produžio obavezu prema francuskom šampionu do 2025. godine. Dakle još tri sezone, odnosno 120 miliona neto i jasno je da se niko ne bi odrekao tog novca. 

On je jasno zainteresovan da se vrati u Barselonu, ali čak i kad bi to bilo moguće, čini se da Laporta koji je blokirao dolazak Di Marije ne bi dao zeleno svetlo za transfer. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke